Om Viadukt

Viadukt 2014  Foto:

Viadukt 2014

Foto:

Viadukt 2015  Foto:

Viadukt 2015

Foto:

Viadukt siden 2014

Viadukt ble startet av Helene Jørum i 2014, som i den spede begynnelse ville starte en forening på HF kun for kvinner. Hun hang opp flygeblader for å få folk på det første møtet, og oppfordret folk til å søke. Det var ikke et trangt nåløye for å komme gjennom for å bli medlem i Viadukt - men Helene var opptatt av at medlemmene skulle ha en real motivasjon for å være med i hennes nye forening.

Siden den gang har foreningen vært med på å organisert flere foredrag og eventer på Universitetet. Blant annet hadde Viadukt i 2017 et skrivekurs med Harald Eia som fylte opp et av Blinderns største auditorium. Ikke alle foredrag har vært like populære, men Viadukt gir seg ikke i kampen for å lære elevene hvordan å best utnytte sin kunnskap og erfaring, og hjelpe dem ut i arbeidslivet.

Fem år senere er Viadukt fortsatt oppe og går. Foreningen facer en ny høst med 4 nye medlemmer + masse ny giv våren 2019. Fra første styremøte, der vervene ble fordelt, satt vi igang med oppgavene våre. Nye arrangementer skulle skje, noen skulle ta ansvar for økonomien, og sosiale medier og nettside skulle oppdateres. Vi er en liten forening, men takket være engasjerte medlemmer klarer forening fortsatt å bidra til Blinderns studentsamfunn. Vi vil fortsette å bygge broer så lenge studentene trenger oss!

VKA_2581 redigert.JPG
20170321_091205(0).jpg