Siden er under omarbeiding! Vi beklager et litt kaotisk inntrykk akkurat nå. Vi jobber med å fornye sidene våre - så et øyeblikk, så er vi på plass med oversiktlige sider og oppdatert info :-)
- Anders, webansvarlig

Medlemmer

Viadukt er den foreningen den er i dag på grunn av våre medlemmer. Uten disse studentenes engasjement ville vi ikke kunne fått inn foredragsholdere fra arbeidslivet og tilby gratis CV-fotoshoots til alle studenter på UiO som skal søke jobber etter sine studier. Vi tror at det er like viktig å nevne våre nåværende medlemmer som de tidligere som er grunnen til at Viadukt eksisterer i dag. 

 

Leder: Eilén Irene Holt

Medlem siden høsten 2017

Mer info om Eilén kommer!

.

Foto:

Foto:

Nestleder: Camilla Andreassen Hedemark

Medlem siden høsten 2017

Camilla er framoverlent, kreativ og RÅ på grafisk design. Hennes positivitet er inkluderende og bidrar til å gjøre det lett å få flere forslag fra de andre i foreningen. Hun tar sine arbeidsoppgaver alvorlig og med godt mot. Denne sammensetningen av ro, pågangsmot og positivitet er noe vi setter stor pris på. I tillegg er hun superflink til å komme med forslag til sosiale aktiviteter slik at vi i foreningen husker på å slappe av innimellom alle arrangementene.

Robert Vilimas
- økonomiansvarlig

Medlem siden 2019

Mer info om Robert er på vei!.

Markedsføringsansvarlig: Miriam Sørlie Larsen

Medlem siden høst 2017

Miriam er en kreativ sjel med god sans for foto og kreative prosjekter. Hun styrker vårt markedsføringsteam med sin positivitet og engasjement. Ingen utfordring er for liten eller stor til å kunne prøves ut. Hun har har stort pågangsmot og en sterk læringsvilje. Hun kommer med gode innspill som bidrar til å bedre beslutninger som tas i foreningen.

Rebecca Hagen

Medlem siden 2019

Mer info om Rebecca er på vei!

Jane Martinsen
- SoMe-ansvarlig

Medlem siden 2019

Mer info om Jane er på vei!Malin Undeli

Mer info om Malin er på vei!

Ingeborg Sanna
- ansvarlig for grafisk design

Medlem siden 2019

Mer info om Ingeborg kommer!.

Anders Moen Kaste
- ansvarlig for webside

Medlem siden 2019

Mer info om Anders er på vei!