Vi i Viadukt

Viadukt er den foreningen den er i dag på grunn av våre medlemmer. Uten disse studentenes engasjement ville vi ikke kunne fått inn foredragsholdere fra arbeidslivet og tilby gratis CV-fotoshoots til alle studenter på UiO som skal søke jobber etter sine studier. Vi tror at det er like viktig å nevne våre nåværende medlemmer som de tidligere som er grunnen til at Viadukt eksisterer i dag. 

 

Eilén Irene Holt

Leder for Viadukt
Medlem siden høsten 2017

Eilén er en go-getter, aktiv og med et engasjement som kunne ville fått et dovendyr til å løpe mot målstreken. Eilén tok på seg lederstillingen i 2019, med mål om å få Viadukt mer aktiv og engasjert. Eilén liker å holde seg busy med spennende oppgaver og har alltid noe gøyalt fore. Hun sprer positiv energi rundt seg, er motiverende, åpen for alle og veldig inkluderende. Hun besitter mange gode leder-egenskaper og vi er i Viadukt er svært fornøyd med å ha fått en så fantastisk person som leder!

Mer info om Eilén kommer!

.

Foto: Miriam Sørlie Larsen

Foto: Miriam Sørlie Larsen

Camilla Andreassen Hedemark

Nestleder i Viadukt
Medlem siden høsten 2017

Camilla er fremoverlent, kreativ og RÅ på grafisk design. Hennes positivitet er inkluderende og bidrar til å gjøre det lett å få flere forslag fra de andre i foreningen. Hun tar sine arbeidsoppgaver alvorlig og med godt mot. Denne sammensetningen av ro, pågangsmot og positivitet er noe vi setter stor pris på. I tillegg er hun superflink til å komme med forslag til sosiale aktiviteter slik at vi i foreningen husker på å slappe av innimellom alle arrangementene.

Robert Vilimas

Økonomiansvarlig
Medlem siden 2019

Mer info om Robert er på vei!.

Miriam Sørlie Larsen

Markedsføringsansvarlig
Medlem siden høst 2017

Miriam er en kreativ sjel med god sans for foto og kreative prosjekter. Hun styrker vårt markedsføringsteam med sin positivitet og engasjement. Ingen utfordring er for liten eller stor til å kunne prøves ut. Hun har har stort pågangsmot og en sterk læringsvilje. Hun kommer med gode innspill som bidrar til å bedre beslutninger som tas i foreningen.

Rebecca Hagen

Medlem siden 2019

Mer info om Rebecca er på vei!

Jane Martinsen

SoMe-ansvarlig
Medlem siden 2019

Det var ingen tvil om at Jane var riktig for SoMe rollen i organisasjonen. Hun er engasjert og rå på det hun gjør. Vår Facebook-sides besøkende økte med over 100% bare etter en uke under Jane sin kontroll. Hun kan også skrive gode tekster til alle våre medier, og kommer med mange gode ideer til nettsiden, SoMe og organisasjonen generelt.Malin Undeli

Mer info om Malin er på vei!

Foto: Miriam Sørli Larsen v/ Knipps Foto

Foto: Miriam Sørli Larsen v/ Knipps Foto

Ingeborg Sanna

Grafisk Designer
Medlem siden 2019

Mer info om Ingeborg kommer!.

Anders Moen Kaste

Webansvarlig
Medlem siden 2019

Anders er like tøff som han er morsom. Kjapp med en vits, og like kjapp til å ta på seg nye og utfordrende oppgaver. Anders er tekstforfatter og webansvarlig for Viadukt. Han kan skrive både humoristiske og seriøse, velformulerte tekster som får budskapet klart fram. Alltid villig til å hjelpe, og sprer glede rundt seg.