Vi i Viadukt

Viadukt er den foreningen den er i dag på grunn av våre medlemmer. Uten disse studentenes engasjement ville vi ikke kunne fått inn foredragsholdere fra arbeidslivet og tilby gratis CV-fotoshoots til alle studenter på UiO som skal søke jobber etter sine studier. Vi tror at det er like viktig å nevne våre nåværende medlemmer som de tidligere som er grunnen til at Viadukt eksisterer i dag. 

 
Foto: Miriam Sørlie Larsen v/ Knipps Foto

Foto: Miriam Sørlie Larsen v/ Knipps Foto

Eilén Irene Holt

Leder for Viadukt
Medlem siden høsten 2017

Eilén er en go-getter, aktiv og med et engasjement som kunne fått et dovendyr til å løpe mot målstreken. Eilén tok på seg lederstillingen i 2019, med mål om å få Viadukt mer aktiv og engasjert. Eilén liker å holde seg busy med spennende oppgaver og har alltid noe gøyalt fore. Hun sprer positiv energi rundt seg, er motiverende, åpen for alle og veldig inkluderende. Hun besitter mange gode leder-egenskaper og vi i Viadukt er svært fornøyd med å ha fått en så fantastisk person som leder!

Foto: Miriam Sørlie Larsen v/ Knipps Foto

Foto: Miriam Sørlie Larsen v/ Knipps Foto

Jane Martinsen

Nestleder og markedsføringsansvarlig
Medlem siden 2019

Det var ingen tvil om at Jane var riktig for SoMe rollen i organisasjonen. Hun er engasjert og rå på det hun gjør. Vår Facebook-sides besøkende økte med over 100% bare etter en uke under Jane sin kontroll. Hun kan også skrive gode tekster til alle våre medier, og kommer med mange gode ideer til nettsiden, SoMe og organisasjonen generelt.

Foto: Miriam Sørlie Larsen v/ Knipps Foto

Foto: Miriam Sørlie Larsen v/ Knipps Foto

Robert Vilimas

Økonomiansvarlig
Medlem siden 2019

Robert er den perfekte kombinasjon av kreativ og analytisk, og var veldig tøff som tok på seg ansvaret for Viadukts økonomi uten å nøle. Robert er veldig smart, og en person man kan vende seg til med problemer. Han har en realistisk tankemåte og flink til å styre engasjementet i gruppen i en realistisk retning, og hjelper med å realisere de oppgavene vi tar på oss. I tillegg bidrar han alltid med godt humør og sjarmerende smil!

Miriam Sørlie Larsen
Medlem siden høst 2017

Miriam er en kreativ sjel med god sans for foto og kreative prosjekter. Hun styrker vårt markedsføringsteam med sin positivitet og engasjement. Ingen utfordring er for liten eller stor til å kunne prøves ut. Hun har har stort pågangsmot og en sterk læringsvilje. Hun kommer med gode innspill som bidrar til å bedre beslutninger som tas i foreningen.

Anders Moen Kaste

Webredaktør
Medlem siden 2019

Anders er like tøff som han er morsom. Kjapp med en vits, og like kjapp til å ta på seg nye og utfordrende oppgaver. Anders er tekstforfatter og webansvarlig for Viadukt. Han kan skrive både humoristiske og seriøse, velformulerte tekster som får budskapet klart fram. Alltid villig til å hjelpe, og sprer glede rundt seg.

70641331_2307328642863211_922292760222892032_n.jpgSandra Jensen

Sandra er beintøff. Hun sier alltid det hun mener og er ikke redd for å gå imot strømmen. Hun er ofte den som finner et alternativ ingen andre hadde tenkt på. Med gode og overbevisende argumenter får hun gjennomslag.
Selv om hun er bestemt, er hun alltid samarbeidsvillig. Sandra er engasjert i alt hun går inn i - og hun møter medmennesker med et åpent sinn. Hvis stemninga ikke er på plass en mandag kommer hun med en morsom historie som får alle til å våkne. Vi er glade for å ha henne med på laget!

Foto: Miriam Sørlie Larsen v/ Knipps Foto

Foto: Miriam Sørlie Larsen v/ Knipps Foto

Ingeborg Sanna

Grafisk Designer
Medlem siden 2019

Ingeborg er den personen du har lyst til å jobbe i team med. Hun lytter alltid og tar hensyn til andres meninger - samtidig er hun tvers gjennom målrettet og bestemt. Ingeborg er lynkjapp, kreativ og har et øye for detaljer av de helt sjeldne. Det har hun fått vise gjennom engasjementet som grafisk designer for Viadukt; da hun fikk i oppdrag å friske opp designet på siden vår, tok det noen få dager før den var totalrenovert. Viktigst av alt er hun en humørspreder og et medmenneske Viadukt ikke hadde vært det samme uten.