Siden er under omarbeiding! Vi beklager et litt kaotisk inntrykk akkurat nå. Vi jobber med å fornye sidene våre - så et øyeblikk, så er vi på plass med oversiktlige sider og oppdatert info :-)
- Anders, webansvarlig

Tidligere medlemmer

 
Foto: Vilja Kristine Arnøy

Foto: Vilja Kristine Arnøy

 
Foto: Vilja Kristine Arnøy.

Foto: Vilja Kristine Arnøy.

 
Foto: Vilja Kristine Arnøy.

Foto: Vilja Kristine Arnøy.

 
Foto: Vilja Kristine Arnøy.

Foto: Vilja Kristine Arnøy.

 
Foto: Vilja Kristine Arnøy.

Foto: Vilja Kristine Arnøy.

 
Foto: Vilja Kristine Arnøy.

Foto: Vilja Kristine Arnøy.

 
Foto: Vilja Kristine Arnøy.

Foto: Vilja Kristine Arnøy.

 
Foto:

Foto:

 
Foto:

Foto:

 

Cathrine T. Pettersen

Tidligere leder

Medlem fra oppstart våren 2014-2017

Vår kjære leder, Cathrine, hjernen og hjertet til Viadukt. Med kunnskap, omsorg og veletablert lederskap er Cathrine den rette personen til å lede Viadukt. Hun jobber knallhardt for foreningens visjoner og potensiale. Hun ser det beste i alle medlemmene, og er oppriktig interessert i at alle skal trives og ha det bra i Viadukt. Alt dette gjør Cathrine til en leder du vil jobbe med, i stedet for en sjef du jobber for.

 

Susanne Bjerke Gravir

Tidligere økonomiansvarlig

Medlem fra høsten 2015-2017

”Har du kvittering på det?”. Susanne er vår sprudlende økonomiansvarlig som ikke bare har kontroll på økonomien, men også på hva som foregår i Viadukt generelt. Hun er kvikk i replikken og morsom å ha på laget, men holder oss samtidig fokusert.

 

 

 


Christine Krogfoss

Tidligere arrangementsansvarlig

Medlem fra våren 2016-2017

Christine er en pådriver som alltid leverer. Hun er engasjert, dyktig, til å stole på, og ikke minst en levende historiebok! Hun er et menneske med høye ambisjoner og mål, hun tar vervet sitt på alvor, og tilfører foreningen mye latter og glede.


 

 Anne-Lise Langehaug

Tidligere arrangementsansvarlig

Medlem i 2016

Et stort fyrverkeri i en liten kropp! Anne-Lise er sprudlende og har mye engasjement og positivitet i alt hun foretar seg. Hun er reflektert, forståelsesfull og lytter til andre, noe som gjør at hun er en perfekt samarbeidspartner. 

 

 

Hanna Sælensminde Bolstad

Tidligere markedsføringsansvarlig

Medlem i 2016

Hanna har på kort tid ført Viadukt til nye høyder på sosiale medier #engasjement. Hun er svært initiativrik, og spør du får du alltid et ja.  Hun er engasjert og dedikert i sitt verv, og gjør en svært god jobb.

 

 

Anne Katrin Skari

Tidligere markedsføringsansvarlig

Medlem i 2016

Katrin besitter svært mye faglig kompetanse, og er ivrig etter å stadig lære noe nytt. Hun er støttende og positiv, og har alltid den rette innstillingen (for hun har lært at det ordner seg nemlig alltid)! 

 

 


Abdullahiqadar Ahmed Muh

Styremedlem

Medlem i 2016

Abdullahiqadar har et rolig og behagelig vesen, er blid og positiv, samtidig som han virkelig kliner til når vi skal spre Viadukts glade budskap på stand. Han evner å få oppmerksomheten til andre, og han får menneskene rundt seg til å smile.  Vilja Kristine Arnøy
- Tidligere leder

Medlem fra våren 2015-2018

Vilja er en ressurssterk, ambisiøs og engasjert leder som man har i ryggen i stedet for over skulderen. Hun er målbevisst bringer forandringer og forslag til foreningen som er godt gjennomtenkte og samlet innenfor en bredere visjon for foreningens fremtid. Hun jobber nedenfra og opp for å styrke alle ledd, noe som gjør at alle kan være sikrere på hva som forventes av dem og i hvilken retning foreningen styres. Hun ser kvaliteter og potensiale i hver enkelt person og støtter sine medarbeidere fullt ut og er alltid åpen for nye ideer og tilskudd i foreningen.

 


Marielle Prigel Jordahl
- Tidligere nestleder

Medlem høsten 2015-2018

Marielle er en utadvendt, imøtekommende og blid teamplayer med høy arbeidsmoral. Hun får alltid jobben gjort i tillegg til å stille opp på de områdene der det kan mangle kapasitet. Marielle er dyktig til å planlegge og organisere med full kontroll, noe som er viktig når vi har arrangementer. Hun er løsningsorientert og flink til å dele sine ferdigheter og kunnskaper med de andre i foreningen. Marielle har en stå-på-vilje i alt hun gjør. Alle skulle ikke bare hatt en Marielle på laget, men en Marielle i livet!

 


Hina Parveen
- Tidligere markedsføringsansvarlig

Medlem siden høsten 2016

Hina er ambisiøs, ansvarsbevisst og utrolig dyktig på sosiale medier. Hun tar ledelse når det trengs og kommer med kreative idéer til hvordan foreningen kan drives fremover. Hun er målrettet rundt hva som skal gjøres til enhver tid.  Hun har også pågangsmot som få med god gjennomføringsevne, noe som er utrolig inspirerende.  I tillegg er hun skikkelig god på å finne felles plattform med forskjellige mennesker.
[Tidligere medlem på vei][Tidligere medlem på vei]